Addicted

Surflektionen ar avklarad. Tidigt pa morgonen, mycket vind, regn och stora vagor var kanske inte toppenforutsattningar men det ar helt klart det roligaste hittils, verkligen beroendeframkallande!
Tyvarr for er del var vi for upptagna med att surfa for att hinna ta bilder.
Ni borde prova, helst imorgon!


Sydney report




4 dagar i Sydney och vi har hunnit med de storsta turiststallena, Operahuset, botaniska tradgarden, blue mountains, Bondi Beach och lite till.
Nu har vi en harlig natt pa en buss till Byron Bay framfor oss. Huvudsyftet med denna destination ar att surfa, ska bli spannande att se hur balans, vilja och temperament klarar detta!
Tiden pa datorn ar slut, over and out


2 veckor i paradiset

Sista dagen pa Fiji.
For att sammanfatta det hela har det varit tva valdigt lugna veckor, Fiji-Time har regerat och vi har bade blivit bruna, roda och bytt skinn. Aven om de kanns som vi mest har legat i solen pa stranden och stekt har vi hunnit med att knacka kokosnotter, snorkla med hajar, badat i grottor, varit pa en segeltur, traffat trevliga tyskar och haft det toppen! Avslutar med nagra bilder for att ni ska fa ett smakprov pa hur fint det faktiskt ar.





  



Bula!

Vi inleder med tva bilder fran LA. Den ena ar tagen pa piren i Santa Monica och den andra ar fran Walk of Fame i Hollywood. Vi upptackte ganska snabbt att det var svart att fa tag i vettig mat, men det forklarar ju ett och annat..
  
(klicka pa bilderna for att fa de storre)

Efter tva dagar med skrapmat var det dags att satta sig elva timmar i ett flygplan som tog oss till Fiji.
Det ar valdigt varmt och det ar "Fiji time" som galler. Det innebar att man mest tar det lugnt, saker sker nar de sker. Hittils har vi hunnit med en dagsutflykt pa en segelbat, snorkling och en vandring 550m (hojdmeter) upp pa toppen av on.

  

Toppen av Wayasawa samt den lilla on som var vart hem de tva forsta natterna.
Imorgon ska vi snorkla med snalla hajar, ska bli nice!


Greetings from LA

Det ar soligt och varmt, vi gillar det!
 Bilder kommer nar tillfalle gives


RSS 2.0