Aussie

Vi ber om ursakt for den daliga uppdateringen har men vi kan glatt meddela att vi bada lever och har halsan i behall. Vi har haft en intensiv vecka dar vi akt en del buss och sett olika platser. Vi har varit i Surfers Paradise, Brisbane och en underbar liten stad som heter Noosa. I Surfers gjorde vi inte sa mycket, hamnade pa ett ratt kasst boende forsta natten sa vi bytte andra natten. I Brisbane var vi bara en dag, men det rackte. Vi kollade downtown, botaniska tradgarden och gick pa Gallery of Modern Art. Darefter akte vi till Noosa. Vara tva dagar dar var valdigt valfyllda da vi forsta dagen surfade pa formiddagen och gick pa Koala-jakt i nationalparken pa eftermiddagen. Den andra dagen spenderade vi pa Australia Zoo sa nu har vi sett och kant pa de flesta av landets djur. Idag, onsdag, har vi akt till Hervey Bay, i 800 graders varme, for att imorgon aka till Fraser Island dar vi ska vara pa campingaventyr de narmsta tre dagarna.

Bildbevis


  
Frida blev brand av en manet nar vi surfade


Kommentarer
Postat av: Mamma Lena

Oj så sköna bilder!!! Hemma fortsatt kallt o grått.Verkar som ni får valuta för pengarna och upplever massor. Sköt om er och akta er för fler maneter! Kramar till er båda!

2011-03-02 @ 11:02:45
Postat av: farmor o Farfar i Karlskrona

Va´roligt att höra av er. Det ser verkligen skönt ut. Hoppas Fridas brännskada inte tog så hårt. Allt är bra här hemma.Tänker på er och hoppas på nästa hälsning. Kramar till er.

2011-03-02 @ 22:09:24
Postat av: kusin Lotta

Brisbane, Australia Zoo och Noosa var nice i januari 2002. Ser nice ut nu oxå. Hoppas ni får en lika fin uppleve på Fraser Island som jag hade då! =)

2011-03-03 @ 18:31:13
Postat av: Lill kusinen

OJOJOJ måste ha varit helt fullt späckat med sacker att göra. Men det måste definitivt ha varit roligt och intressant att se sig om. Hoppas det gick bra med bra med brännskadan!!! Ha det bra : )

2011-03-04 @ 15:12:03
Postat av: mamma o pappa, Jeanette o Håkan

Niklas du ser ut att vara en fena på det här med surfing och var hittar man Frida om inte hos djuren!!!! I helgen startar vi ol-säsongen. Inget ni saknar väl? Ha det bra! Kramar!

2011-03-04 @ 16:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0